Fodbold nyheder

José Mourinho om Eden Hazard:
En fantastisk spiller men med forfærdelig træning

Af Jonas Hermansen

Mourinho havde både rosende og knap så rosende ord tilovers for sin tidligere spiller Eden Hazard i et interview med talkSPORT.

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Den nyudnævnte Roma-træner José Mourinho blev i et interview med talkSPORT spurgt ind omkring Eden Hazards evner. Mourinho var manager for belgieren fra 2013-2015, hvor de sammen vandt et Premier League-trofæ og den engelske liga-cup. Nu har den portugisiske karisma-fulde træner givet et indblik i Hazards væremåde og blandt andet hans træning.

- En fantastisk spiller med forfærdelig træning, sagde Mourinho om angriberen.

- Han går på banen hver morgen, og han arbejder ikke meget. Man kan forestille sig, hvad han kunne være, hvis han var top professionel.

Det var dog ikke kun negative adjektiver, som Mourinho havde tilovers for den teknisk begavede Real Madrid-spiller.

- Men han er en utrolig fyr. Han er en fantastisk familiemand, og det lader til, at han ikke høre til denne generation af spillere.

- Han er en stille fyr, som er fokuseret på sin familie, hans børn, hans forældre. Han har et meget stille liv.

- Men når han træder ind på banen om morgenen, træner han ikke meget. Hvad du ser, når han spiller, er ikke refleksionen af en uges arbejde, men af hans naturlige talent.

Den 30-årige Eden Hazard har i sin klubkarriere spillet for LOSC Lille, Chelsea og Real Madrid, hvor det i alt er blevet til 590 kampe, 165 mål og 153 assists.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik