Fodbold nyheder

Avis: Chelsea-stjerne til AC Milan i løbet af 48 timer

Af Daniel Fisker

Rygterne har længe sendt Chelsea-angriberen til AC Milan, og nu skulle det være et spørgsmål om timer.

Article image

Olivier Giroud har haft en fin sæson i Chelsea, hvor det blev til fire mål i 17 Premier League-kampe. Det var dog særligt i Champions League, at den 34-årige angriber for alvor leverede varen. Giroud blev Champions League-vinderne Chelseas topscorer med seks mål.


Den franske angriber havde kurs mod et kontraktudløb, men Chelsea valgte at gøre brug af en klausul i Girouds kontrakt, hvilket gav franskmanden en etårig kontraktforlængelse. ”The Blues” kan derfor profitere på Girouds successæson i løbet af sommeren.

AC Milan er efter sigende den mest seriøse bejler, og rygterne har længe sendt Giroud til Milano-klubben. Nu mener den italienske avis Gazzetta dello Sport at vide, at Girouds transfer til AC Milan er en realitet i løbet af de næste 48 timer.

Giroud er som sagt 34 år gammel, og han er efter sigende interesseret i mere regelmæssig spilletid i karrierens efterår, og denne mere regelmæssige spilletid leder han tilsyneladende efter i AC Milan, som altså ikke får fingrene i den 34-årige angriber kvit og frit.

Det er endnu uvist, hvor meget AC Milan skal betale for Giroud, hvis Serie A-klubben får held med at hente Giroud til Milano. Giroud er ifølge Transfermarkt værdisat til 30 millioner kroner.

Mere om Olivier Giroud

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik