Fodbold nyheder

Medier:
Franskmand vil væk fra Bayern, utilfreds med løn og trøjenummer

Af Daniel Jensen

Den 24-kantspiller er ikke tilfreds i det tyske, og nu vil han til Premier League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kingsley Coman har mere eller mindre været fast inventar hos Bayern München, siden han skiftede til klubben fra Juventus. Den 24-årige franskmand har allerede spillet 200 kampe for tyskerne, men nu skulle han være blevet så utilfreds, at han vil væk denne sommer. Det skriver både tyske Sky og franske RMC Sport.

Kantspillerens utilfredshed skulle udspringe af to ting. Først og fremmest skulle Coman ikke være tilfredse med den lønpakke, som Bayern München har tilbudt i forbindelse med en ny kontrakt. Coman skulle eftersigende ønske at blive betalt ligeså meget som Robert Lewandowski, hvilket Bayern München ikke vil være med til.

Den anden strid mellem de to parter handler om et trøjenummer. Coman skulle have haft et ønske om at overtage nummer 10, da Arjen Robben forlod klubben i sin tid, men det nummer blev først givet til Philippe Coutinho og siden Leroy Sané.

Franskmanden skulle nu have udset sig Premier League som den næste destination, men tyskerne har ingen planer om at sælge Coman medmindre et bud på over 700 millioner tikker ind. Først har den 24-årige kantspiller dog lige et EM der skal overstås, da han er en del af den franske trup

Mere om Kingsley Coman

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik