ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Efter PSG-kapring - Barca på udkig efter alternativer

Af Jonas Hermansen

Det lykkedes PSG at sikre sig Wijnaldum, så FC Barcelona skal nu ud på jagt efter alternativer til midtbanespilleren.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Barcelona havde ifølge adskillige medier en mundtlig aftale med Georginio Wijnaldum, men det endte med, at hollænderen valgte PSG's lukrative løntilbud over Barcelonas milde tilbud.

Den spanske gigant var efter sigende klar til at annoncere hollænderen i dag, men dette er altså ikke længere et muligt scenarie, da den franske klub har offentliggjort transferen med en kontrakt gældende til 2024 for den hollandske midtbane-profil. Dette får nu Barcelona til at gå på udkig efter alternativer.

Mikel Merino og Fabian Ruiz er to af de spillere, som klubben skulle have set sig lune på. De to spaniere koster dog op mod henholdsvis 220 og 370 millioner danske kroner. Givet catalanernes nuværende økonomiske problemer, ser disse transfers altså ikke ud til at kunne blive en mulighed denne sommer.

Hvis spanierne ikke kan få fat i nogen af de to midtbanespillere til en rimelig pris, så kunne La Masía-talenterne Ilaix Moriba, Nico Gonzalez og Riqui Puig få chancen for at bevise deres værd på midten af Camp Nous flotte bane.

18-årige Ilaix Moriba fik sin debut for førsteholdet i sidste sæson, hvor det blev til 14 La Liga-kampe, 21-årige Riqui Puig fik ligeså 14 La Liga-kampe, og Nico Gonzalez er endnu til at få sin debut for førsteholdet, men har markeret sig markant på Barcelona B.

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag P. Schick 3
Flag C. Ronaldo 2
Flag A. Yarmolenko 2
Flag R. Yaremchuk 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag D. Dumfries 2
Flag Y. Poulsen 1
Flag E. Forsberg 1
Flag M. Depay 1
Flag E. Alioski 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag P. Højbjerg 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag K. De Bruyne 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik