ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Inter-boss afslører:
Derfor skulle Conte ud

Af Magnus Kisbye

Inters præsident fortæller, at det var uenigheder, der lå til grund for afskedigelsen.


Det vakte stor undren i fodboldverdenen, da Inter ophævede samarbejdet med træneren Antonio Conte blot få dage efter, han havde ført klubben til det første mesterskab i 11 år. Nu åbner den italienske storklubs præsident, Steven Zhang, op for, hvad der fik milaneserne til at afbryde samarbejdet.

- Sidste sommer var i hårdt ramt på indtjeningen, men vi fortsatte med ham og fokuserede på den kommende sæson, som vi var overbeviste om, vi kunne vinde. Det var den rigtige beslutning, men nu er regningen for pandemien så stor, at vi ikke er nødt til at forholde os til den og se, hvor vi kan spare henne, siger Steven Zhang til Gazetta dello Sport.

- Vi skal reducere vores omkostninger og mindske vores risiko. Det påvirker naturligvis vores strategi på transfermarkedet. Vi så forskelligt på det, og det førte til, at vi måtte skilles. Det, der ikke var vigtigt for ham, var vigtigt for os og omvendt. Conte er en toptræner, men som præsident skal jeg tænke på klubbens økonomi.

Antonio Conte trådte til i Inter i maj 2019, hvor han her overtog et mandskab, der var sluttet sæsonen som nummer i den hjemlige liga. Året efter førte han klubben til andenpladsen – blot ét point efter mestrene fra Juventus, ligesom han førte milaneserne til Europa League-finalen. I år lykkedes det altså at bryde Juventus’ dominans i ligaen, da Inter vandt ’Scudettoen’.

Mere om Inter

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag P. Schick 3
Flag C. Ronaldo 2
Flag A. Yarmolenko 2
Flag R. Yaremchuk 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag D. Dumfries 2
Flag Y. Poulsen 1
Flag E. Forsberg 1
Flag M. Depay 1
Flag E. Alioski 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag P. Højbjerg 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag K. De Bruyne 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik