Fodbold nyheder

AC melder klar:
Jeg er 100 procent fit

Af Philip Dar

Den danske Chelsea-stopper Andreas Christensen har siddet ude med en skade siden starten af maj, men nu er der endelig godt nyt fra danskeren.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den danske landsholdsspiller Andreas Christensen har ikke været på banen siden han måtte udgå i Chelsea kamp mod Manchester City den 8. maj, men nu er danskeren blevet sin skade kvit og er klar til lørdagens Champions League-finale mod netop Manchester City.

Den positive melding fra AC kommer i et interview med TV3 Sport ifølge bold.dk.

- Jeg har trænet med siden anden Leicester-kamp. Jeg trænede med siden dagen før kampen, men det var ikke nok til at være i truppen, og siden da har jeg været med, siger han og slår fast, at han er klar til at spille 90 minutter:

- Jeg er 100 procent klar. Det var jeg egentlig også i weekenden (mod Aston Villa, red.). Men ja, de andre havde spillet godt også, og der var måske ikke så stor grund til at risikere noget. Jeg tror, det var meningen, jeg skulle have haft nogle minutter, men som situationen så ud, hvor vi på nogle tidspunkter skulle jagte kampen, så var det ikke lige mig, der stod til at komme på banen, men jo, jeg er 100 procent fit

Meldingen er også ekstrem vigtig for danske fodboldfans, og ikke mindst den danske landstræner Kasper Hjulmand frem mod sommerens EM-slutrunde hvor Andreas Christensen forventes, at skulle spille en central rolle i det danske forsvar.
Mere om Andreas Christensen

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik