ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Fransk agent om Mbappé-skifte:
Enighed om vilkårene

Af Philip Sinkbæk Jensen

Den franske komet, Kylian Mbappé, er blevet sat i kraftig forbindelse med både Real Madrid og Liverpool. Nu hævder en prominent fransk agent, at vilkårene allerede skulle være på plads for skiftet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ifølge engelske the Mirror, så hævder en prominent fransk agent, Bruno Satin, at Paris Saint-Germains 22-årige stjerneangriber, Kylian Mbappé, allerede er enig med Real Madrid og vilkårene ved et skifte. Dog mangler der én vigtig del af handlen, og det er at overbevise Paris Saint-Germain om at sælge angriberen.

Frankmanden har kun ét år tilbage af sin kontrakt med pariserne, hvorfor angriberen er rygtet kraftigt til Real Madrid samt Liverpool efter at Mbappé have udtrykt sin beundring for Jürgen Klopp og managerens arbejde i Liverpool. Mbappé har ingen kommentar til rygterne, men forventes at komme med en melding efter sommerens EM-slutrunde.

Bruno Satin fortæller yderligere, at han er overbevist om, at Paris Saint-Germain vil insistere på at forlange 1,25 milliarder kroner for Mbappé, hvis angriberen skal rives løs fra sin kontrakt. Pariserne vil forlange denne pris velvidende om, at mange klubber ikke vil punge så store beløb. Skulle handlen glippe, så ved pariserne, at de ikke vil kunne kræve så stort et beløb ved kontraktudløb til næste år, hvilket kan motivere dem i at sælge under visse forbehold allerede denne sommer.

Mere om Kylian Mbappé

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag P. Schick 3
Flag C. Ronaldo 2
Flag A. Yarmolenko 2
Flag R. Yaremchuk 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag D. Dumfries 2
Flag Y. Poulsen 1
Flag E. Forsberg 1
Flag M. Depay 1
Flag E. Alioski 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag P. Højbjerg 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag K. De Bruyne 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik