ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Agent udnytter Erling Håland på selvpromoverende transfer-tour

Af Philip Sinkbæk Jensen

Erling Braut Håland er rygtet væk fra Dortmund, men ifølge Hans-Joachim Watzke, så skal Håland ingen steder. Watzke beskylder Hålands agent, Mino Raiola, for at udnytte Håland til at forstærke sit eget agentbrand.

Article image
Ritzau-Scanpix

Borussia Dortmund har bundet sin 20-årige komet, Erling Braut Håland, til sommeren 2024, der dog allerede rygtes til klubber fra allerøverste hylde såsom Real Madrid, FC Barcelona og Manchester City. Selvom at rygterne er mange og reelle, så er Dortmunds bestyrelsesformand, Hans-Joachim Watzke, enormt sikker på, at Håland stadigvæk er Dortmund-spiller i næste sæson:

- Jeg har en klar forventning om, at Erling Håland vil spille for os til næste år, og jeg spilder ikke tiden på andre tanker, siger Watzke til tyske Bild, der dog stadigvæk må forholde sig til, at Håland har en klausul i sin kontrakt, der kan frigive spilleren i sommeren 2022, hvis 605 millioner kroner smides på bordet. For nu, så har Dortmund prissat Håland til nær det dobbelte, som formanden ikke forventer udløst i dette sommertransfervindue selvom at Real Madrid og Barcelona er meldt interesserede:

- Jeg tror, at de (klubberne, red.) kender til kontraktspecifikationerne og vores standpunkt. Jeg er totalt afslappet omkring det. Ingen troede på os i forhold til Jadon Sancho sidste sommer indtil deadline-dag, og han er stadigvæk hos os dagen i dag, siger Dortmund-formanden, der yderligere bliver spurgt ind til Mino Raiola og Alf-Inge Håland sidste måneds tur til Spanien:

- For det første, så havde Håland informeret os på forhånd. For det andet, så er det klart, at Erling vil forlade os på et tidspunkt – bare ikke så hurtigt. Vi ved også, at sådan nogle ture oftest handler om selvpromovering for Mino Raiola, afslutter Watzke, der stoler på, at de kontraktmæssige specifikationer kan holde på nordmanden, der i denne sæson har scoret 37 mål og lagt op til 11 mål i 38 kampe.

Mere om Erling Håland

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik