ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Voldsomt hjemmerøveri hos PSV Eindhoven-angriber

Af Daniel Fisker

Mens PSV-angriberen Eran Zahavi var i Tiburg for at spille mod Willem II, blev hans familie udsat for et voldsomt hjemmerøveri i Amsterdam.

Article image

Eran Zahavi skulle have startet på bænken, da PSV Eindhoven søndag mødte Willem II på udebane. Israelerens navn var dog fjernet fra holdkortet, da kampen blev sparket i gang. Det står nu klart, hvorfor den 33-årige angriber måtte skynde sig hjem til Amsterdam.

The Telegraph rapporterer således, at Zahavis kone og hans fire børn blev udsat for et voldsomt hjemmerøveri, hvor to røvere – den ene bevæbnet – trængte ind i angriberens hjem, hvorefter familien blev kneblet.

- I går gennemgik min familie og jeg den forfærdelige oplevelse, at vi blev angrebet og røbet på det sted, der burde være det sikreste i verden – vores hjem, skriver Eran Zahavis kone Shay Zahavi på Instagram.

- Vi gennemgik nogle forfærdelige timer, og vi har brug for noget tid til at fordøje det hele.

- Det er vigtigt at understrege, at børnene har det fint! Fysisk og psykisk skal vi alle nu arbejde sammen for at komme igennem det her på den bedst mulige måde.

Politiet i Amsterdam har indledt en efterforskning og efterspurgte mandag vidner til røveriet. I den forbindelse blev hændelsesforløbet klarlagt. Den ene af de to røvere, som efter sigende var iklædt fragtmand-tøj, tiltvang sig adgang til Zahavis hus, hvorefter hans kone og fire børn blev bagbundet og fik tape for munden.

De to røvere ransagede derefter husede, hvorefter de stak af med flere personlige ejendele og kontanter. Politiet understreger, at Zahavis kone og børn ikke kom noget til under røveriet, som dog var meget voldsomt og traumatiserende for alle ofrene.

Eran Zahavi har i denne sæson spillet 23 kampe i Æresdivisionen, hvilket har kastet 10 mål og tre assists af sig.

Mere om PSV

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik