ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Flere aviser:
Pirlo er færdig

Af Daniel Fisker

Andrea Pirlo har fundet vej til flere italienske forsider i dag, og det er ikke pæne ord, den måske afgående Juventus-træner får med på vejen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Juventus har vundet Serie A-titlen ni år i træk, men i denne sæson er Scudetto-løbet dog allerede kørt for ”Den Gamle Dame”, som søndag aften spillede en forfærdelig kamp og tabte 3-0 til AC Milan på hjemmebane.

Søndagens nederlag betyder, at Juventus, som startede weekenden på tredjepladsen, nu er banket ned på femtepladsen. Hvis det også er tilfældet, når sæsonens tre sidste kampe er spillet, skal Juventus ikke spille Champions League til næste sæson.

En så skuffende sæson kan meget vel komme til at betyde, at Andrea Pirlos debutsæson som træner ender med en fyreseddel. Tuttosport siger i dag farvel til Pirlo på forsiden, mens den italienske avis også slår fast, at det er uforsvarligt at lade Pirlo fortsætte som Juventus-træner.

På forisden af Corriere dello Sport bliver det også slået fast, at Pirlo er ude, mens La Gazzetta dello Sport bruger Pirlos eget citat imod ham. Efter kampen understregede den 41-årige træner, at han fortsætter så længe, at han får lov til det.

Hos La Gazzetta dello Sport er man i forlængelse heraf overbeviste om, at Pirlos skæbne allerede er forseglet – uanset hvad der sker i sæsonens sidste tre kampe. Topkampen er stadigvæk helt åben i Serie A, hvor Juventus, på trods af den aktuelle femteplads, kun har tre point op til andenpladsen.

Mere om Juventus

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik