ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Jesper Lindstrøm om sommersalg:
Det bliver, når det hele passer

Af Philip Sinkbæk Jensen

Jesper Lindstrøm drømmer om mesterskab og udlandseventyr, men en knæskade kan sætte en stopper for de store drømme. Derfor udskyder Lindstrøm sin operation, der dog ikke er uden risici.

Article image
Ritzau-Scanpix

21-årige Jesper ’Jobbe’ Lindstrøm har været stærkt medvirkende til, at Brøndby er mesterskabskandidat i denne sæson af Superligaen, hvor det er blevet til 10 mål og 9 assists i 27 kampe for de blå-gule fra Vestegnen. Interessen fra det store udland for midtbanespilleren er vokset stødt, og troen på egne evner er samtidigt vokset med resultaterne på banen.

Og så skete det, der ikke måtte ske. En alvorlig knæskade giver Lindstrøm enorme smerter, men midtbanespilleren udskyder sin operation med henblik på fremtiden samt at følge en flot sæson i hus. Ifølge BT siger Lindstrøm i et interview, at midtbanespilleren ikke er bekymret for sin beslutning omkring skaden og sine fremtidsmuligheder:

- Jeg ved ikke, hvad de interesserede klubber siger til sådan noget. Og det er svært at sige i fodbold. Her kan alt ske. Det er jo heller ikke den største skade i verden, så jeg håber og tror, at det er noget, de mulige klubber vælger at se bort fra, siger ’Jobbe’, der fortsætter snakken omkring sin beslutning:

- Jeg beslutter, at så længe jeg kan spille videre, så fortsætter jeg. Der har været meget fokus på mit knæ og min skade, men så længe jeg kan spille fodbold, så vælger jeg at fokusere på det. Så må vi tage snakken om knæet, når jeg engang skal opereres. Jeg vil helst undgå at tænke på det, forsikrer Lindstrøm om, der ikke vil forholde sig til de spirende rygter fra store udenlandske klubber, men tværtimod drømmer om at afslutte en flot sæson i barndomsklubben med en guldmedalje om halsen:

- Man hører selvfølgelig nogle små ting, men vi må tage en snak med klubben, når sæsonen er forbi. Det bliver, når det hele passer. Lige nu passer det ikke så godt, siger Lindstrøm, der lige nu skal forholde sig til en yderst vigtig hjemmekamp mod FC Midtjylland, der i øjeblikket er fire point foran Brøndby i mesterskabsspillet.

Mere om Jesper Lindstrøm

Mere om Brøndby

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag D. Mertens 1
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik