Fodbold nyheder

Arnesen ansætter Robin van Persie

Af Redian Ara

Robin van Persie er officielt blevet ansat som ungdomstræner i Feyenoord, efter han har hjulpet til i Dick Advocaats trænerstab.

Article image
Ritzau-Scanpix

Robin van Persie har i de seneste sæsoner været tilknyttet Feyenoords trænerstab i en uofficiel stilling, som han sidste sommer ikke selv kunne beskrive. Feyenoord-legenden er nu blevet ansat i en officiel stilling af sportsdirektør Frank Arnesen.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside, hvor det fremgår, at den 37-årige hollænder fra sommer overtager klubbens U16-hold sammen med Brian Pinas, mens han også kommer til at spille en støttende rolle ved førsteholdets træninger.

Van Persie har over de seneste to sæsoner været tilknyttet førsteholdets træninger, det var dog på noget af en løs basis. Dengang bidrog han primært i angrebstræningen og det forventes at hans hovedfokus fortsat vil være lagt der. Han er glad for at være tilbage i klubben og har sat ord på ansættelsen.

- Efter min professionelle karriere startede jeg hovedsagligt med at orientere mig mod de ting i fodbolden, som jeg godt kan lide at lave. Sammen med mine rådgivere i SEG, har jeg fokuseret på aktiviteter, der passer mig, og derfor er jeg meget glad for, at jeg fra den kommende sæson kan overføre min viden fra min professionelle karriere til en ny generation på daglig basis, lyder det fra Van Persie, der tilføjer:

- Og at jeg kan gøre det i Feyenoord gør det ekstra specielt. Det giver mig en masse energi, og det føles også godt at bidrage på denne måde i forhold til udviklingen af klubbens spillere.

Van Persie spillede 121 kampe for Feyenoord i sin aktive karriere, hvor han scorede 46 mål og lavede 16 assists.

Mere om Feyenoord

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik