Fodbold nyheder

Cornelius på vej væk fra kommende Serie B-klub - Tyrkisk klub interesseret

Af Nicolai Christensen

Med et nederlag til Torino i går så er det nu matematisk umuligt for Parma at overleve i Serie A, og det betyder derfor Serie B efter sommerferien. Spørgsmålet er om, det bliver med eller uden danske Andreas Cornelius.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det har været en frygtelig sæson for Parma i denne sæson, hvor de efter 34 kampe blot har skaffet 20 point, og har scoret færrest mål af alle og lukket anden flest ind. Det har derfor heller ikke været den sæson, som danske Andreas Cornelius havde håbet på at have op imod sommerens EM-slutrunde på dansk grund.

Den nu 28-årige angribers lejekontrakt med Parma bliver denne sommer forvandlet til en permanent kontrakt til sommeren 2024, men spørgsmålet er om det bliver med eller uden danskeren.

Ifølge det tyrkiske medie Asist Analiz så skulle der være en dialog imellem Parma og Trabzonspor i gang, men om det er konkret eller ej, vides ikke. Det virker heller ikke utænkeligt, at Cornelius’ lejr forsøger at lede efter en ny arbejdsgiver på trods af hans lange kontrakt med Parma.

Danskeren kan heller ikke se sig fri fra den dårlige sæson, da det i 25 kampe i Serie A i denne sæson blot er blevet til et enkelt mål og fem assist fra Andreas Cornelius.

Mere om Andreas Cornelius

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik