Fodbold nyheder

Lørdagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

I FC Barcelona vil man skabe luft i budgettet til at købe Erling Haaland, som ærkerivalerne fra Real Madrid dog også har råd til.

Article image
Ritzau-Scanpix

Lionel Messi kommer til at underskrive en ny kontrakt i FC Barcelona, hvor den argentinske superstjerne dog skal gå ned i løn, fordi der skal være luft i Barcas transferbudget til eksempelvis at gå efter Borussia Dortmund-angriberen Erling Haaland. (Eurosport)

Real Madrid har råd til at købe Erling Haaland til sommer, hvis man skal tro den unge nordmands agent Mino Raiola. Real Madrid-præsidenten Florentino Perez har ellers understreget, at ”Los Blancos” ikke har råd til at købe Haaland. (AS)

FC Barcelona har taget kontakt til Paris Saint-Germain, fordi den catalanske storklub er interesseret i at få Neymar tilbage til Camp Nou. (Sport)

Juventus vil bede Massimiliano Allegri om at vende tilbage til ”Den Gamle Dame” til sommer, hvor han i så fald skal erstatte træneren Andrea Pirlo. (Gazzetta dello Sport)

Arturo Vidals lønkrav har fået forhandlingerne om et muligt skifte fra Inter til Olympique Marseille til at gå i stå. (Calciomercato)

Den spanske højrekant Lucas Vázquez er tæt på at underskrive en ny kontrakt med Real Madrid, selvom Bayern München og Paris Saint-Germain har været ude efter den 29-årige spanier, som har kontraktudløb til sommer. (AS)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik