Fodbold nyheder

Arsenal utilfreds med profil:
Udskiftning fundet

Af Philip Sinkbæk Jensen

Arsenal har placeringsmæssigt styrdykket i Premier League-tabellen efter mange utilstrækkelige resultater. Dette kan skyldes en bestemt spillers præstation, der nu revurderes i klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenal forbereder sig på en større sommerudskiftningsplan, hvor der skal luges ud i Arsenal-spillerne, der ikke opnår de ønskede målsætninger for London-klubben.

Den 29-årige tyske målmand, Bernd Leno, har efter flere utilfredsstillende præstationer og målmandsdrop sat sig i en situation, hvor Arsenal-ledelsen ikke tror på, at tyskeren er det rette valg for klubben. Senest lod Leno bolden gå imellem benene og i mål mod Everton, der dermed fik sin første sejr på udebane mod Arsenal siden 1996.

Ifølge spanske La Razon, så har ’The Gunners’ udset sig erstatningen for Bernd Leno i den blot 23-årige spanske keeper, Unai Simón, for Atletico Bilbao. Ifølge mediet, så er Arsenal-manageren, Mikel Arteta, vild med den spanske landsmand, der har stået samtlige 32 kampe for Atletico Bilbao denne sæson.

Og dette er med god grund. Unai Simón har haft otte clean-sheets og statistisk set kun lukket mål ind hvert 84. minut. Dog kommer det til at blive svært at få en underskift fra Simón, der netop har forlænget sin kontrakt med Atletico Bilbao til sommeren 2025. Simón er desuden Atletico-mand, og har udtalt, at klubbens værdier og filosofi er i tråd med hans egne, og at det er en drøm at spille i klubben, som han har planer at spille sin kontrakt færdig i, og derefter forhåbentligt også ende sin karriere i.

Bernd Leno, der har kontrakt med Arsenal til sommeren 2023, fik dog støtte fra Mikel Arteta, der efter 0-1-nederlaget til Everton i weekenden kommenterede på keeperens manglende form og hvorfor, at han var fravalgt i kampen mod Fulham i forrige kamp:

- Jeg synes, at vi har to rigtigt gode keepere. Mathew Ryan fik en chance mod Fulham. Jeg sagde før kampen, at Mathew havde trænet rigtigt, rigtigt flot, og at Bernd er vores førstemålmand. Han har gjort det godt, og fejl er en del af fodboldspillet, siger Arteta ovenpå målmandssituationen i Arsenal.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik