Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Rasmus Padkjær

Indkast.dk giver dig her et overblik over dagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Inter er fortsat på jagt efter at hente Manchester Citys argentinske angriber, Sergio Agüero, men Barcelona er stadig favoritter til den 32-åriges underskrift. (Sun)


Ajax er villig til at sælge den argentinske forsvarsspiller Nicolas Tagliafico for 111 millioner kroner, med Leeds, Manchester United, Manchester City og Inter der alle er interesserede i venstre backen. (Mail)

Paris St-Germains sportsdirektør, Leonardo, siger, at den franske klub ikke vil skynde sig ind i en ny kontrakt med deres brasilianske stjerneangriber Neymar. (Goal)

Villarreals spanske 24-årige midterforsvarer, Pau Torres, har søgt råd fra sine venner omkring et muligt sommerskifte til Manchester United. (Manchester Evening News)

Den italienske angriber Moise Kean som er udlånt til PSG, har ikke udelukket en tilbagevenden til sin tidligere klub Juventus i fremtiden. (Goal)

Metz 24-årige maliske forsvarsspiller, Boubakar Kouyate, har tiltrukket interesse fra fra Roma og Atalanta, mens Southampton, Norwich og Newcastle følger hans holdkammerat Pape Matar-Sarr. Den 18-årige senegalesiske midtbanespiller er også blevet sat i forbindelse med Chelsea og Everton. (L’Equipe)


FC Barcelona har sat et prisskilt på 376 millioner kroner på den franske kantspiller Ousmane Dembele, der er blevet sat i forbindelse med Manchester United og Liverpool. (Sport)

Juventus håber at kunne lokke AC Milans Gianluigi Donnarumma til Torino med en betydelig lønstigning. Den italienske målmand er ude af sin kontrakt med AC Milan til sommer, og er endnu ikke blevet enige omkring en ny aftale. (Corriere dello Sport)

AC Milan har allerede valgt den 25-årige franske målmand Mike Maignan fra Lille som erstatning for Donnarumma. (Calciomercato)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik