Fodbold nyheder

Florentino Perez raser mod PL-klubber:
I er blevet presset til at trække jer

Af Oscar A. Olesen

Real Madrid-præsidenten, Florentino Perez, tror stadig på projektet omkring en ny Super League, selvom alle Premier League-klubber har trukket sig.

Article image
Ritzau-Scanpix

48 timer efter formanden for Super League, Florentino Perez, offentlig udmeldte, hvorfor man havde valgt at starte en ny såkaldt ”Super League” for Europas 12 bedste fodboldhold, havde størstedelen af klubberne allerede trukket sig. Dette gælder blandt andet de seks Premier League-klubber, som i første omgang var gået med til det nye, udskældte turneringsformat.

Ifølge PLBOLD.DK gav Florentino Perez interview til El Larguero torsdag nat, hvor han her viste sin utilfredshed med de engelske klubbers beslutning om at forlade Super League-projektet.

- Jeg er virkelig ked af det og skuffet. Måske fik vi ikke forklaret godt nok, hvad Super League-projektet gik ud på. Jeg tror, at én af de seks Premier League-klubber ikke var overbevist, og det smittede af på de andre. Super League-projektet er på standby. Vi vil stadig arbejde på projektet, udtaler Florentino Perez til El Larguero og fortsætter:

- Der var mange Chelsea-fans i protest, og hvis det er, så kan jeg godt sige, hvem der fik dem til det. Det var de samme personer, som puttede anti-Super League t-shirts på Cadiz-spillerne her til aften.

- Ejerne af en Manchester-klub har startet en kampagne om manipulation, som vil sætte en stopper for ligaerne. Jeg vil ikke sige hvilken klub. De engelske klubber smuttede på grund af pres, og UEFA gav dem et tilbud, som overraskede mig. Jeg tror ikke, de er totalt ude af projektet. De blev trætte af tilbageslaget, som projektet forårsagede. De var virkelig spændte omkring projektet, slutter Florentino Perez.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik