Fodbold nyheder

Tre bud på Ed Woodward-erstatninger

Af Daniel Fisker

Manchester Evening News har udpeget tre mulige erstatninger for Ed Woodward.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United skal på jagt efter en ny vicebestyrrelsesformand, efter Ed Woodward tirsdag aften valgte at trække sig fra posten. Der er mange muligheder for at finde en erstatning, men Manchester Evening News har udpeget tre.

Edwin van der Sar

De fleste Manchester United-fans ville utvivlsomt være tilfredse, hvis Edwin van der Sar, som i øjeblikket er direktør i Ajax, kom til at erstatte Ed Woodward. Hollænderen kender klubben ud og ind, mens han allerede har erfaring med en administrativ rolle.

Richard Arnold

Den mest sandsynlige erstatning for Ed Woodward er ifølge Manchester Evening News den afgående vicebestyrrelsesformands tætteste allierede i klubben. Richard Arnold kom til Manchester United forud for 2007/08-sæsonen, hvor han tog fat på arbejdet som kommerciel direktør.

Cliff Baty

En anden af Ed Woodwards tætte allierede, Cliff Baty, er også en af favoritterne til at erstatte den afgående vicebestyrrelsesformand. Glazer-familien, som ejer Manchester United, har efter sigende et godt forhold til klubbens nuværende økonomichef. Derfor giver det ifølge Manchester Evening News mening at erstatte Ed Woodward med Cliff Baty.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik