Fodbold nyheder

Tre mulige skift i sommerens transfervindue

Af Asbjørn Steffensen

I denne artikelserie kigger Indkast.dk på specifikke transferrygter og vurderer sandsynligheden, for at de bliver til virkelighed denne sommer.

Article image

Kylian Mbappe, PSG
Rygte: Skifter til Real Madrid
Kylian Mbappes kontraktforlængelse i franske PSG lader vente på sig, og det sætter en masse rygter igang om det franske stjerneskuds fremtid. Rygtet med Real Madrid har været der lige så længe Zinedine Zidane har været træner i den spanske klub - og med god grund. Mbappe idoliserer nemlig Zidane, og de to har lovprisende ord om hinanden. Mbappes kontrakt udløber i 2022, så hvis PSG vil have penge for deres guldfugl, kan de blive nødt til at sælge til sommer. Meget sandsynligt til Real Madrid
Sandsynlighed for skifte: 7/10


Eric Garcia, Manchester City
Rygte: Skifter til Barcelona
Garcia blev, indtil han blev 17 år siden, fodbold-opdraget på Barcelonas ungdomsakademi, La Masia, inden han rykkede til Manchester City. Den 20-årige midterforsvarer har blot fået 10 kampe i alle turneringer denne sæson for det engelske førerhold, hvor John Stones og Ruben Dias danner fast makkerpar i forsvaret. Garcia Og Barcelona har længe flirtet med hinanden, og den anerkendte italienske journalist, har sagt at transferen er så god som sikker.
Sandsynlighed for skifte: 8/10


Harry Kane, Tottenham
Rygte: Skifter til Manchester United
Harry Kane mangler én ting for at kunne blande sig med de allerbedste angribere i verden: Titler. Det er der ikke udsigt i til øjeblikket hos Tottenham, og den engelske anførers tålmodighed er efter sigende ved at slippe op. For nyligt overhalede Kane Robbie Fowler som den mest scorende spiller uden at have vundet en titel, og der går nu rygter om et sommerskifte. Det er svært at se Kane udenfor England, og Manchester United, der oftest dukker i rygterne, har savnet en målfarlig spydspids siden Wayne Rooney. Kane bliver dog uden tvivl dyr og svær at hente.
Sandsynlighed for skifte: 6/10

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik