Fodbold nyheder

Barcelona-præsident:
Messi vil gerne blive

Af Redian Ara

Efter Barcelonas 4-0-sejr i finalen af Copa del rey har Joan Laporta udtalt sig om, hvorvidt Messi fortsætter i klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Barcelona vandt i går suverænt med hele 4-0 over Athletic Club i finalen af den spanske pokalturnering. Resultatet og det faktum, at Barcelona endelig har vundet en titel har sat gang i rygterne om, hvorvidt det var glæden af at fejre et trofæ, der kunne få Messi til at forlænge sin kontrakt i Barcelona.

- Jeg har altid sagt det var en prioritet. Som præsident vil jeg gøre mit bedste for, at Messi til at fortsætte i Barca. Messi i Barcelona er en drøm gået i opfyldelse. Kamp efter kamp, titel efter titel. Jeg mener det tydeligt, at han kommer til at fortsætte i klubben. Han elsker Barca og Barca elsker ham, siger Laporta om Messis mulige kontraktforlængelse, til det katalanske medie esport3.

Før 2020/21-sæsonen gik igang var Messi officielt ude og meddele, at han gerne ville forlade den klub han har været en del af siden år 2000. Dette skyldtes et dårligt forhold til daværende præsident Josep Maria Bartomeu. Der har dog været god grund til optimisme i Barcelona-lejren, siden Joan Laporta blev valgt som præsident tilbage i Marts. Messi har altid haft et godt forhold til Laporta, som kunne gå og hen og blive afgørende for en eventuel kontraktforlængelse.

Messi har i denne sæson spillet 40 kampe for klubben, hvor det er blevet til 31 scoringer.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik