Fodbold nyheder

Flick stopper i Bayern - kan koste Tottenham ønsketræneren

Af Anders Bjørn

I kølvandet på nyheden om at Bayern Münchens træner Hansi Flick siger stop efter denne sæson, kan det nu betyde dårlige nyheder for Tottenham og deres ønskesigning på trænerposten.

Article image
Ritzau-Scanpix

Niko Kovac blev i 2019 fyret i Bayern München, og ind på cheftrænerposten trådte en kendt skikkelse i form af assistenttræner Hansi Flick. Sidenhen har det betydet enorm succes og en pokalhøst, som kun de færreste klubber realistisk set drømmer om. Det skulle dog ikke blive til et langvarigt ophold for Flick, som i går sagde op i Bayern, og han forventes at tiltræde det ledige landstrænerjob efter EM 2021.

Bruddet mellem Flick og Bayern sætter gang i en mindre dominoeffekt, hvor flere klubber er indblandet og på forskellig vis bliver påvirket. Flere troværdige medier melder, at Bayern har udset sig RB Leipzigs unge succestræner Julian Nagelsman til at overtage tøjlerne hos de sydtyske giganter.

Dette er naturligvis dårlige nyheder for Leipzig, som står til at miste deres stærke styrmand, men det er også et hårdt slag for Tottenham, som havde håbet på at kunne lokke Nagelsman til Nordlondon, hvor han var udset til at skulle tage over for Jose Mourinho, som ikke har gang i sin bedste periode for klubben. Det forventes dog ikke, at Tottenham er lige så attraktiv en klub eller kan tilbyde det samme som Bayern kan tilbyde Nagelsman.

Det kan dermed være en livline for Jose Mourinho i Tottenham, da det kan være svært for Spurs at finde et bedre alternativ i det nuværende marked.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik