Fodbold nyheder

Mourinho:
Jeg er fuldstændig ligeglad

Af Daniel Jensen

Den portugisiske manager gav svar på tiltale, efter han er blevet kritiseret af sin tidligere spiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

Paul Pogba havde bestemt ikke sin bedste tid som fodboldspiller, da José Mourinho var manager for Manchester United fra 2016 til slutningen af 2018. Efter sejren over netop Mourinho og Tottenham i sidste uge bruge franskmanden muligheden til at kritisere sin tidligere manager i et interview med Sky, som blev offentliggjort i går:

- Hvad jeg har med Ole Gunnar Solskjær, er helt anderledes. Han ville aldrig gå imod sine spillere. Måske ville Ole ikke vælge dem, men han ville ikke smide dem til siden, som om de ikke eksisterede mere. Det er forskellen mellem Mourinho og Ole.

- Vi vandt kampen, han tabte den, men han vil ikke snakke om kampen. Han vil hellere snakke om en eller andens far, det er hvad han gør. Alle kender ham, det er klassisk Mourinho.

Tottenham spillede fredag aften 2-2 med Everton på Goodison Park, men efter kampen blev den portugisiske manager spurgt ind til den kritik, som Paul Pogba kom med. Her fik Sky og resten af verden et meget kort svar at forholde sig til:

- Jeg vil gerne sige, at jeg er fuldstændig ligeglad. Jeg er fuldstændig ligeglad. Det interesserer mig overhovedet ikke.

Tottenham indtager i øjeblikket syvendepladsen i Premier League. Her har de fem point op til West Ham på den sidste Champions League-plads.

Mere om Paul Pogba

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik