Randers - AGF

Danmark: DBU Pokalen
Randers M. Egho (41)
Cepheus Park RandersFuld tid1-1
AGF P. Mortensen (24)
LineupReferatVideo

AGF kunne ikke bryde forbandelsen, da Randers spillede sig i pokalfinalen

Af Magnus Kisbye

Efter et opgør præget af nervøsitet, spillede Randers sig videre til finalen Sydbank Pokalen.

Article image
Ritzau-Scanpix

AGF havde et stort bjerg at skulle bestige, hvis de skulle gøre sig forhåbninger om at spille sig videre til finalen i Sydbank Pokalen. Det første opgør var endt 2-0 til østjydernes modstander, Randers. Aldrig før havde århusianerne formået at vinde et opgør over to kampe efter at have tabt den første kamp 2-0. Allerede i første halvleg var der dog tegn på, at gæsterne kunne levere overraskelsen. Kampen var fem minutter gammel, da Patrick Olsen forsøgte sig på et frispark. Bolden skruede over muren, men desværre for Olsen og resten af AGF gik den også tæt over overliggeren.

19 minutter senere var ’De Hviies’ 10’er på spil igen. Han slog et giftigt hjørnespark ind i panden på århusianernes anden Patrick – klubbens topscorer, Patrick Mortensen. Spydspidsen headede flot bolden ind i det lange hjørne, og bragte gæsterne foran 1-0.

Randers nåede dog knap nok at ryste i bukserne, for i det 41. minut sørgede Marvin Egho for udligningen. Mathias Greve hamrede bolden mod mål fra kanten af feltet, men AGF-keeperen, Kamil Grabara, parrerede dog i første omgang. Polakken gav dog en returbold til Egho, der let kunne prikke bolden i mål til 1-1. Det var også stillingen ved pausen.

Anden halvleg blev en rodet affære med mange spilstop og tvivlsomme boldtab. Midtvejs i halvlegen faldt hjemmeholdet tilbage og overlod spilet til AGF, der nu skulle jagte minimum to scoringer for at spille sig videre til finalen.

Det efterlod dog også plads den anden vej, og efter 77 minutter var det tæt på at give gevinst til Randers. Hjemmeholdet erobrede bolden og strøg afsted i et kontraangreb. Bolden havnede hos Vito Hammershøy-Mistrati, men denne gang viste århusianernes målmand storspil, da polakken kom hurtigt ud af sit mål og lukkede ned for chancen.

Efterfølgende forsøgte gæsterne sig febrilsk med nogle lange bolde mod Randers’ felt. Scoringen faldt dog aldrig, og kampen endte 1-1. Dermed er Randers videre til finalen med en samlet 3-1-sejr. I finalen skal Randrusianerne møde Sønderjyske, der tidligere på dagen slog FC Midtjylland ud.Randers
1Patrik Carlgren
11Erik Marxen
8Simon Piesinger
2Simon Graves
19Oliver Kristensen
20Vito Hammershøj-Mistrati ↩88
22Mathias Greve ↩88
14Frederik Lauenborg
10Tosin Kehinde ↩78
16Lasse Johnsen
45Marvin Egho ↩90
Bænk
25Jonas Dakir
21Bassala Sambou ↪90
23Nikola Mileusnic
Mads Enggård
5Mathias Nielsen ↪88
7Mikkel Kallesøe ↪78
18Tobias Klysner ↪88
AGF
73Kamil Grabara
18Jesper Juelsgård
16Casper Højer ↩83
13Alexander Munksgaard
34Kevin Diks ↩64
37Sebastian Hausner
10Patrick Olsen
17Jón Thorsteinsson ↩64
22Benjamin Hvidt
11Gift Links ↩78
9Patrick Mortensen
Bænk
1William Eskelinen
38Alexander Ammitzbøll
2Alex Gersbach ↪83
15Bubacarr Sanneh ↪78
7Milan Jevtović
27 ↪64
29Bror Blume ↪64

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik