Fodbold nyheder

Medie:
Neymars fremtid er på plads

Af Victor Nyrup

Neymar vil angiveligt forlænge sin kontrakt med PSG, da brasilianeren føler sig hjemme i Paris.

Article image
Ritzau-Scanpix

Få transferer har rystet fodboldverdenen i samme grad, som Neymars skifte fra FC Barcelona til Paris Saint-Germain gjorde det i 2017. handlen slog rekorden for største transferbeløb nogensinde, da de svimlende 1,65 milliarder som PSG betalte for Neymar var mere end en fordobling af den tidligere rekord på 781 millioner kroner, som Manchester United året forinden havde betalt Juventus for Paul Pogba.

Siden har der været en lang række rygter om den driblestærke brasilianers fremtid, og især gisninger om et returskifte til Catalonien har fyldt i medierne de sidste par år. Ifølge det globale tv-netværk BeIN Sports er der dog ikke længere nogen grund til rygter vedrørende Neymar, da PSG-spilleren angiveligt har besluttet sig for at skrive under på en kontraktforlængelse i den franske hovedstadsklub.

- Den (kontraktforlængelse, red.) er ikke et problem længere. Jeg er åbenlyst godt tilpas, og jeg føler mig hjemme i PSG. Jeg er gladere, end jeg har været før, siger Neymar ifølge BeIN Sports efter PSG´s avancement i Champions League.

Siden sit skifte til PSG har Neymar vundet et hav af nationale titler, mens det i sidste sæson blev til en andenplads i Champions League. Blandt titlerne på Neymars imponerende CV er tre Ligue 1-titler og to Coupe de France-sejre.

Mere om Neymar

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik