Fodbold nyheder

Juventus overvejer vild byttehandel med PSG

Af Simon Lindgren

En spektakulær byttehandel kan være under opsejling. En byttehandel der både involverer Mauro Icardi og Cristiano Ronaldo.

Article image

Der har i et stykke tid været usikkerhed omkring Cristiano Ronaldos fremtid i Juventus. Ifølge mediet ‘AS’ vil den italienske klub overveje at foretage en byttehandel, der vil sende Cristiano Ronaldo til PSG og Mauro Icardi til Juventus. Samtidig arbejder Torino-klubben på at hente Moise Kean tilbage fra Everton.

Der har været spekulationer vedrørende Cristiano Ronaldos fremtid, da han gerne vil løfte Champions League-trofæet en sidste gang inden hans glorværdige karriere slutter.

De mange rygter om Cristiano har varet et stykke tid. Også Real Madrid har flere gange været meldt som en af de klubber, der er inde i billedet til at hente den 36-årige portugiser. Det virker dog usandsynligt, da Real Madrid kæmper for, at Kylian Mbappe og Erling Haaland skal komme til den spanske hovedstad.

Cristiano Ronaldo kom til Juventus i 2018. I indeværende sæson har han bidraget med 25 mål og to assists i 27 kampe, hvilket er nok til at ligge nummer et på topscorerlisten

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik