Fodbold nyheder

Tottenham smider prisskilt på Harry Kane

Af Philip Sinkbæk Jensen

Tottenhams stjerneangriber og anfører, Harry Kane, rygtes til flere klubber, hvilket får Tottenhams ejer til at melde ud, hvad der skal ske med englænderen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den 27-årige angriber, Harry Kane, har været på kontrakt i Tottenham siden han indtrådte på akademiet i 2009, hvor han sæson efter sæson har haft en opadgående kurve, hvor det allerede er blevet til to topscorertitler i Premier League. Dog har den engelske landsholdsanfører dog stadigvæk sin første store titel til gode, hvilket har sat transfer-spekulationerne i gang omkring angriberen, da det godt kan tyde på, at der er en risiko for at Kane og Tottenham ikke kvalificerer sig til næste års Champions League, hvilket kan få Kane til at skifte klub allerede til sommer.

Selvom at Harry Kane er på kontrakt i Tottenham til sommeren 2024, så er både Manchester United og Manchester City interesserede i at forhøre sig omkring den engelske bomber. Alle konspirationerne omkring Kane har fået Tottenham-ejeren, Daniel Levy, til at reagere, der ifølge engelske the Athletic under ingen omstændigheder har tænkt sig at sælge sit stjernefrø til en rival i Premier League. Skiftet ser ydermere vanskeligt ud at gennemføre for Manchester-klubberne, der angiveligt skal hoste op med 1,03 milliarder kroner, som Levy eftersigende vil have for Harry Kane, der ifølge Transfermarkt i øjeblikket har en markedsværdi på 900 millioner kroner.

Harry Kane udtalte i marts, at den engelske landsholdsanfører ikke vil blive i Tottenham, hvis det bare er for at gøre det, og hvis Tottenham ikke matcher angriberens ambitioner. Kane bør dog ikke være helt låst fast til Tottenham, da der spirer rygter omkring andre store angribere såsom Dortmunds Erling Braut Håland og Paris Saint-Germains Kylian Mbappé, der med mulige skifter kan sætte efterspørgslen på Kane op.

Tottenham-anføreren har spillet 329 kampe for Tottenham med 217 mål og 46 assists til følge, hvor det samtidigt på det engelske landshold er blevet til et anførerbind om armen og 53 kampe med 34 mål for The Three Lions.

Mere om Harry Kane

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik