Fodbold nyheder

Drejning:
Bliver Haaland i Dortmund?

Af Christian Bang Jensen

Kometen Erling Haaland er et af de varmeste navne på rygtebørsen, men står det til sportsdirektør i Dortmund, Michael Zorc, bliver den norske angriber endnu en sæson i det tyske Ruhr-distrikt.

Ina Fassbender/Reuters/Ritzau Scanpix
Ina Fassbender/Reuters/Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Borussia Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc er fortsat overbevist om, at den norske angrebskomet Erling Haaland, bliver i den tyske storklub.

- Vi planlægger fremtiden med ham – uafhængigt af hvor vi ender i denne sæson, fortalte Michael Zorc ifølge Transfermarket før tirsdagens Champions League-kvartfinalekamp mod Manchester City, hvor Dortmund tabte 2-1, men hvor Erling Haaland igen vidste sine kvaliteter.

Det er ellers kommet frem, at hvis ikke Dortmund kommer i Champions League i næste sæson, vil nordmanden videre i sin karriere. Allerede nu har den 20-årige Erling Haalands stjerneagent, Mino Raiola, været på besøg i flere storklubber, herunder FC Barcelona, for at tale om fremtiden for stortalentet.

Men Dortmund har ingen intentioner om at sælge angriberen, selvom ”Die Schwarzgelbe” misser næste sæsons Champions League.

- Det er selvfølgelig et stort emne i medierne, fordi Erling (Haaland) er den mest efterspurgte angriber i verden, fortsatte Michael Zorc.

Borussia Dortmund er i øjeblikket på femtepladsen i Bundesliga, syv point bag Eintracht Frankfurt på den sidste Champions League-givende placering i Bundesligaen og med syv kampe tilbage i sæsonen.

Tidligere på sæsonen blev Erling Haaland den yngste spiller i historien til at nå 20 scoringer i Champions League. Han slog Kylian Mbappé, der var 21 år og 11 måneder da han scorede sit 20. mål i den fineste turnering.

Mere om Erling Håland

Mere om Dortmund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik