Fodbold nyheder

Real Madrid-præsidentkandidat vil af med Zidane

Af Daniel Fisker

Enrique Riquelme, som kandiderer til præsidentposten i Real Madrid, foretrækker andre trænere frem for Zinedine Zidane.

Article image
Ritzau-Scanpix

I sidste uge blev der udskrevet præsidentvalg i Real Madrid. En af præsidentkandidaterne er forretningsmanden Enrique Riquelme, som tilsyneladende allerede har lagt planer, hvis han altså formår at nægte Florentino Perez hans femte præsidentperiode.

I et interview med Radio Marca løftede Riquelme sløret for, at hans lejr allerede har skabt kontakt til Erling Haaland. Borussia Dortmund kan således se frem til at modtage et interessant bud. Riquelme vil ikke afvise at hente Cristiano Ronaldo tilbage til Madrid, mens Kylian Mbappé ikke virker som et oplagt køb for forretningsmanden.

Den måske kommende Real Madrid-præsident har ligeledes planer i forhold til trænerposten i Real Madrid. Han har ikke fidus til klubbens nuværende træner Zinedine Zidane. Han har i stedet øjnene rettet mod Jürgen Klopp, som har haft succes med Borussia Dortmund og Liverpool, og mod en gammel kending.

- Zidane ville ikke være min træner, udtaler Enrique Riquelme ifølge Marca.

- Sportsdirektoratet tænker på en anden profil med en anden strategi. Jeg kan personligt rigtig godt lide Klopp, og Raúl gør det også rigtig godt.

Klopp, som tidligere har været sat i forbindelse med det tyske landstrænerjob, har kontraktudløb med Liverpool i sommeren 2024. Raúl lagde støvlerne på hylden i 2015. Han har siden fået sin trænerdebut i Real Madrid – først på Real Madrids ungdomshold og nu på reserveholdet Real Madrid Castilla.


Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik