Fodbold nyheder

Mon Neymar nogensinde lærer det?

Af Asbjørn Steffensen

Den brasilianske superstjerne blev i lørdagens topkamp mod Lille sendt ud for 11. gang i karrieren.


I lørdagens utroligt vigtige topkamp i Ligue 1 mellem PSG og Lille opstod der til sidst i kampen en episode, der endte med, at både Neymar og Lilles Tiago Djalo blev udvist. I spillertunnellen fortsatte episoden og de to spillere måtte holdes væk fra hinanden af deres holdkammerater.

Neymars udvisning var hans tredje i blot 14 ligakampe siden februar 2020 og hans 11. udvisning i hele karrieren. Spørgsmålet er så, om brasilianeren indiskutable dårlige disciplin afholder ham fra at blive en af de allerbedste spillere i Europa.

PSG hentede Neymar i Barcelona for en rekordsum, der stadig står, for at tage klubben til et nyt niveau i Europa. Tættest kom de i sommers, da tabte Champions League-finalen til Bayern München, men ellers må projektet efterhånden betegnes som værende en skuffelse. Dette skyldes blandt andet, at Neymar ikke har formået at udfylde den rolle, han var tiltænkt ved sin ankomst.

Brasilianeren har været plaget af skader i hans tid i PSG - de sidste mange år helt tilfældigt omkring hans søsters fødselsdag - men når han har spillet, har han ofte trukket overskrifter for de forkerte ting, såsom skænderier og film. Det kan aldrig rigtig kun handle om fodbolden.

Neymars talent er unægteligt af en anden verden. Desværre skygger hans disciplinære problemer alt for ofte for hans evner på banen, og han vil nok aldrig komme af med det mærkat han har fået som kontroversiel figur i fodbold.

Mere om Neymar

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik