Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Et par prominente spiller spøger i øjeblikket i Barcelona, mens Borussia Dortmund kan få svært ved at holde på Erling Haaland.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sebastian Kehl, som er fodbolddirektør i Borussia Dortmund, har anerkendt, at Bundesliga-klubben måske når til et punkt, hvor det ikke længere er muligt at holde på angriberen Erling Haaland. (Goal)

Haaland ønsker efter sigende et skifte til Real Madrid, som dog ikke har planer om at byde på den 20-årige nordmand, før han selv signalerer, at han ønsker at forlade Borussia Dortmund. (AS)

FC Barcelona overvejer i øjeblikket, om de skal forsøge at købe Real Betis’ franske kreatør Nabil Fekir, når sommerens transfervindue åbner. (Estadio Deportivo)

Juventus’ franske midtbanespiller Adrien Rabiot kan tænkes at stå på FC Barcelonas ønskeliste. (Calciomercato)

Paris Saint-Germain sonderer i øjeblikket terrænet omkring Vinicius Junior, som Real Madrid efter sigende ikke vil have noget imod at skille sig af med – især ikke hvis ”Los Blancos” i samme omgang kan få fingrene i Kylian Mbappé. (Marca)

Neymar har sat kontraktforhandlingerne med Paris Saint-Germain på pause, fordi han får efter at vende tilbage til FC Barcelona. Den brasilianske superstjerne vil genforenes med Lionel Messi, som i så fald kan overtales til at blive. (Ara)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik