Fodbold nyheder

Suárez vælger mellem Haaland og Mbappé

Af Daniel Fisker

Luis Suárez har fidus til både Erling Haaland og Kylian Mbappé, men det er dog nordmanden, som ifølge Atlético Madrid-angriberen trækker det længste strå.

Article image
Ritzau-Scanpix

Erling Haaland og Kylian Mbappé er uden tvivl verdens største angrebstalenter. Det er svært at vælge mellem de to supertalenter, men det har Luis Suárez forsøgt at gøre i en Twitch-samtale med journalisten Gerard Romero.

- Han (Haaland, red.) er en fantastisk spiller. Han befinder sig på et spektakulært niveau. Han har en beundringsværdi fysisk styrke, udtaler Luis Suárez ifølge Express.

- Han er en af de bedste 9’ere i verden, og han kommer til at definere en æra. Jeg foretrækker Haaland en smule mere, men Mbappé er på et fantastisk niveau.

Haaland og Mbappé er blandt de absolut varmeste transferemner, når sommerens transfervindue åbner. Transferrygterne har blandt andet sendt de to supertalenter til Liverpool og FC Barcelona, som begge har haft glæde af Suárez.

22-årige Kylian Mbappé har i løbet af sin professionelle karriere scoret 147 mål i 220 kampe – for AS Monaco og Paris Saint-Germain – mens 20-årige Erling Haaland står noteret for 98 mål i 126 kampe – for Molde FK, Red Bull Salzburg og Borussia Dortmund.

Mere om Luis Suárez

Mere om Atlético Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik