Fodbold nyheder

Arsenals stortalent var nær endt hos Londonrivalerne

Af Victor Nyrup

Arsenals Emile Smith Rowe kunne nemt være endt hos Londonrivalerne fra Tottenham, Chelsea eller Crystal Palace.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den 20.september 2018 fik en kun 18-årig Emile Smith Rowe debut for Arsenal i en Europa League-kamp mod ukrainske Vorskla Poltava, men den nu 22-årige midtbanemand erkender, at han i sine ungdomsår var tæt på at ende hos en række af Arsenals lokalrivaler. Smith Rowe er vokset op i det sydlige London, og han fortæller i et interview med Talksport, at de fleste i området var Crystal Palace-fans, og drømte om at spille for ”The Eagles”.

Det er ikke unormalt, at talentfulde ungdomsspilere kommer til prøvetræning i mere end en af Londons mange klubber, og det gælder også Smith Rowe. Den kreative pasningsspiller fortæller, at han var til prøvetræning hos Chelsea, inden han blev Arsenal-spiller, men at ”The Blues” ikke synes, at han havde fysikken til at spille sig på holdet.

Smith Rowe understreger, at han altid helst ville spille for Arsenal, mens hans far hellere så sin søn spille for ærkerivalerne fra Tottenham. I løbet af Smith Rowes tid på Arsenals ungdomshold var hans fars ønske så lige ved at gå i opfyldelse, men den unge midtbanespiller følte ikke, at han kunne skifte fra ”The Gunners”.

- Jeg var til prøve i Chelsea, men de ville ikke have mig. Det var noget med, at jeg ikke var stor nok, men Arsenal hørte om det, og de ville gerne have mig. Tottenham har også vist interesse, men jeg holdte mig til Arsenal, fordi det er min klub, siger Smith Rowe ifølge Talksport.

Mere om Emile Smith Rowe

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik