Fodbold nyheder

Gerrard som Klopp afløser - Zero per cent chance

Af Henrik Varbøl Andersen

Rangers brød de evige rivalers monopol på mesterskabet, og det takket være Liverpool-legende, som trods succesen ikke skal til Anfield nu og her.

Article image
Ritzau-Scanpix

Steven Gerrard førte Glasgow Rangers til mesterskabet for første gang i ti år, og da Liverpool fortsatte deres slingrekurs i Premier League, blev Liverpool-legenden endnu engang nævnt som Klopp-afløser. Men den tidligere Rangers-formand Dave King ser det ikke ske lige foreløbig:

- Jeg tror der er nul procents chance for, at Steven tager til Liverpool i den nærmeste fremtid. Klopp har gjort et fantastisk arbejde. De har en svær sæson, men han er stadig en fantastisk manager, og jeg tror, at han bliver der næste sæson, og bliver succesfuld. Samtidig er Steven ikke typen der bryder en kontrakt, fortalte den tidligere formand til Glasgow Times ifølge Goal.

Dave King tror dog på, at Gerrard engang i fremtiden vil tage tøjlerne på Anfield, men lige nu vil det være et godt karrierevalg, at blive på Ibrox hos Rangers:

- Set fra Stevens stol, så vil det være godt for ham og hans karriere, at blive de næste par år i Rangers, og det vil også være godt for Rangers. Et skifte til Liverpool er et stykke nede af vejen, og hvorfor vil Steven til en anden klub? Han elsker klubben, fansene elsker ham og han har bestyrelsens opbakning.

Succesen med Rangers har igen sat gang i rygterne om, at Liverpool-ikonet overtager efter Klopp. Der er dog ikke noget som tyder på, at den tyske manager bliver fyret hos ”The Reds” lige foreløbig.

Det vil jo nok naturligvis være fantastisk for Liverpool-fansene, at se "Captain-fantastic" tilbage på Anfield engang i fremtiden.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik