Fodbold nyheder

Real Madrid til stjerne:
Forlæng eller bliv solgt

Af Henrik Varbøl Andersen

Ultimatum til franskmand i Kongeklubben, som har kontraktudløb sommeren 2022.

Article image
Ritzau-Scanpix

I Real Madrid pjatter de ikke sådan, og det får forsvarsstjernen Raphael Varane nu at mærke. Ifølge Daily Express har spilleren fået at vide – enten forlænger du, ellers bliver du solgt til sommer. Den stærke forsvarsspiller har endnu ikke underskrevet en forlængelse af den kontrakt, der udløber i 2022.

”Los Blancos” er desperate efter at holde ham i klubben, men ikke mere desperate end de hellere vil sælge ham og tjene lidt, end at de vil lade gå på en fri transfer. Klubben står i forvejen måske til at miste ikonet Sergio Ramos, og det vil være et kæmpe tab for dem, hvis de begge er væk til sommer.

Varane vil næppe mangle bejlere, hvis Real Madrid beslutter at sælge. De seneste måneder er de engelske storklubber Manchester United og Liverpool nævnt som seriøse bejlere til den franske forsvarsklippe. En pris på omkring 515 millioner gættes der på, at spanierne vil forlange.

Som afløser for franskmanden ser det ud til, at Zinedine Zidane vil hente David Alaba på en fri transfer fra Bayern München, og så skal pengene fra et salg af Varane bruges på enten Kylian Mbappe eller Erling Braut Haaland.

Et salg af Varane vil måske sætte gang i en større transfer-rokade til sommer.

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik