Fodbold nyheder

Kicker:
Bayern-profil har afvist forlængelse

Af Niels Nedergaard

David Alaba har allerede for længst afvist at forlænge sin aftale med Bayern München, og nu følger Kingsley Coman angiveligt sin holdkammerat trop. Det skriver tyske Kicker.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bayern München kan miste endnu en profil ude i fremtiden. Den tyske storklub har allerede måttet konstatere, at profilen David Alaba ikke ønsker at forlænge sin aftale med klubben, når den udløber til sommer. Og nu har endnu en Bayern-profil angiveligt afvist at forlænge med tyskerne. Det skriver det tyske medie Kicker.

Der er tale om franske Kingsley Coman, der har kontraktudløb med Bayern München i sommeren 2023. Bayern München har ifølge Kicker allerede spurgt om en forlængelse af aftalen, så den 24-årige franskmand bliver endnu længere i klubben.

Men det har Kingsley Coman ifølge Kicker sagt pænt nej til. I stedet vil franskmanden forsøge at se sig om efter en ny klub, når den nuværende aftale udløber i 2023. Ifølge Kicker skulle Bayern München ellers have tilbudt kantspilleren en attraktiv pakke, hvor han bliver i klubben til og med 2026, men Coman tøver altså og har takket nej til det foreløbige tilbud.

I forvejen har der allerede været mange rygter om Comans fremtid. Her er franskmanden blevet kædet sammen med et skifte til Manchester United allerede til sommer. Uniteds rivaler fra Manchester City skulle dog også være meldt yderst interesseret i den 24-årige kantspillers underskrift.

Står det dog til Bayern selv, er Kingsley Coman ikke til salg. Det har Bayerns sportsdirektør, Karlheinz Rummenigge, tidligere afvist i et interview med Kicker.

Kingsley Coman har spillet i Bayern München siden sommeren 2017, hvor han skiftede til tyskerne fra Juventus. Siden da har franskmanden spillet 188 kampe for Bayern og har lavet 39 mål og 48 assists. I denne sæson har Coman spillet 19 kampe i Bundesligaen og lavet tre mål og ti assists.

Mere om Kingsley Coman

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik