Fodbold nyheder

David de Gea ude:
Nu får Dean Henderson endelig chancen

Af Rasmus Padkjær

På grund personlige årsager vil David de Gea være ude den næste måned, hvorfor Dean Henderson skal overtage pladsen i buret.

Article image
Ritzau-Scanpix

David de Gea var slet ikke at finde i truppen i gårsdagens kamp imod Crystal Palace. Efterfølgende har Ole Gunnar Solskjær afsløret, at personlige årsager var grunden til den spanske målmands fravær. Ifølge Manchester Evening News står De Gea til at misse resten af Manchester Uniteds kampe i marts måned. Dean Henderson blev angiveligt meddelt inden onsdagens kamp, at han skulle se frem til at starte de næste seks kampe.

Dean Henderson har fået begrænset spilletid for Manchester United efter, at den engelske målmand kom tilbage fra et succesfuldt lejeophold i Sheffield United i sommer. Denne unikke mulighed kan derfor blive den chance som den 23-årige englænder har higet efter. Flere medier har de seneste måneder erfaret, at Henderson kan forlade Manchester United til sommer, hvis han ikke bliver forfremmet til førstemålmand.

Det er kun blevet til 11 kampe for den unge målmand i United-trøjen i denne sæson, hvor han oftest er blevet henvist til cup-kampene. Dean Henderson startede i gårsdagens kamp mod Crystal Palace, som endte 0-0, og dermed holdte keeperen clean sheet. Manchester United spiller deres næste kamp på søndag den 7. marts mod Premier Leagues førerhold, Manchester City. De ligger i skrivende stund på andenpladsen i Premier League med 14 point op til netop Manchester City på førstepladsen.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik