Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Status på Superligaen 2020-21

Bliv klogere på dansk fodbold...
Hvis du er interesseret i fodbold, så kender du helt sikkert også til den bedste danske fodboldrække, Superligaen. Selvom man hurtigt kan tænke, at udenlandsk fodbold er meget mere spændende end dansk fodbold, så kan Superligaen altså være ganske spændende at følge med i, især efter der blev lavet om i Superligaens struktur for ganske få år siden, hvor der blandt andet blev introduceret et såkaldt slutspil. Dette slutspil havde til formål at løfte den danske fodboldturnering og samtidig give flere spændende og betydningsfulde kampe. Den nuværende sæson 2020-21 er i fuld gang, og for få uger siden startede turneringen op igen efter en kort vinterpause. Der er masser af forventninger til denne forårssæson, som naturligvis ender med, at ét hold bliver kåret til danske mestre. Hvem det bliver er endnu ikke til at sige, men der er lagt op til en spændende fortsættelse af sæsonen 2020-21 de kommende måneder. Hvis du læser med videre i artiklen her, giver vi dig en overordnet status på den nuværende Superliga sæson.


Hvem bliver topscorer?
Hvem der bliver dette års topscorer er endnu ikke til at sige endegyldigt, men der er flere spillere, som kan være gode kandidater til titlen. Sidste år løb Ronnie Schwartz med topscorertitlen med sine 18 mål for Silkeborg IF og FC Midtjylland. Han overhalede lige akkurat Kamil Wilczek og Patrick Mortensen, som på daværende tidspunkt spillede for henholdsvis FCK og AGF. Disse spillere er igen i denne sæson oplagte kandidater til topscorertitlen, dog har Wilczek i denne sæson skiftet Brøndby IF ud med FCK. Dog er det også værd at holde øje med Jonas Wind og Simon Hedlund, som også har fået godt gang i scoringerne. Hvis du selv har en idé om, hvem der bliver Superliga Topscorer 2021, kan du med fordel oddse på din favorit.


Hvem vinder mesterskabet?
I sæsonen 2019-20 var det FC Midtjylland, som kunne kalde sig danske mestre, og indtil videre lever de godt op til den titel, idet de indtil videre i indeværende sæson er med i toppen af ligaen. Dog ser det ud til, at Brøndby IF er inde i en god stime, og på nuværende tidspunkt indtager Brøndby IF førstepladsen i Superligaen. Holdet er dog kun ét enkelt point foran FC Midtjylland, så de ligger tæt i toppen. De to hold er dog også skarpt forfulgt af både AGF og FCK, som på nuværende tidspunkt indtager henholdsvis tredje- og fjerdepladsen. Med så mange hold, der er placeret tæt i toppen af ligaen, kan det meget vel blive et spændende slutspil.


Hvem rykker ned?
I den anden ende af Superligaen er der lige nu også nogle hold, som kæmper for at rykke væk fra de nederste placeringer. Lige nu har Lyngby og Horsens indtaget de to nederste pladser i ligaen, og de har et godt stykke op til FC Nordsjælland, der lige nu ligger på tiendepladsen. Især Horsens er inde i en ond spiral, og det kunne meget vel være dem, som er sikre på at rykke ned i 1. Division efter denne sæson.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER