Italien: Serie A
FT
0 - 0
(0 - 0)
Lazio
Torino
X C. Immobile (84)
Magnus Kisbye

Lazio tvunget til at møde op til kamp, der ikke skal spilles

Torino kan ikke rejse til Rom, men opgøret mellem de to klubber er ikke blevet aflyst.
Forvirringen er total i Italien i disse timer. Ifølge Serie As officielle kampprogram skal Lazio tage imod Torino 18:30 i aften på Stadio Olimpico i Rom. Imidlertid er udeholdet forhindret i at rejse til den italienske hovedstad på grund af corona-omstændighederne, og derfor kan kampen givetvis ikke afvikles. Det melder flere italienske medier ifølge TV2 Sport.

På trods af udfordringerne er kampen ikke blevet aflyst, Lazio har derfor også udtaget en trup til kampen, og desuden er hjemmeholdet tvunget til at møde op til kampstart. Dét, selvom der ikke kommer nogen modstander.

I sidste uge var Torinos mandskab ramt af et stort udbrud af Covid-19, hvilket forårsagede, at de måtte udsætte en kamp mod Sassuolo. Klubben har nu stablet en trup på benene, men de lokale sundhedsmyndigheder i Rom har ikke givet holdet lov at rejse til hovedstaden, og da holdet nu har færre end ti smittede med corona, kan de heller ikke bede om at få aftenens kamp udsat. Præsidenten for det italienske fodboldforbund, Gabriele Gravina, håber på, at Serie A-ledelsen når frem til en løsning:

- De kommer til at tage den rette beslutning. I dag tror jeg, det er en objektiv umulighed at spille kampen ud fra kravene fra ASL(sundhedsmyndighederne, red.).

- Ligaen bliver nødt til at lave en meget grundig overvejelse og tænke på kampkalenderen, der er meget pakket, siger Gabriele Gravina ifølge TV2 Sport til Tuttosport.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER