Fodbold nyheder

Rio Ferdinand opfordrer United til at hente en stjerneangriber

Af Simon Lindgren

Rio Ferdinand mener, at Manchester United bør hente enten Kylian Mbappé eller Erling Haaland.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den tidligere Manchester United anfører Rio Ferdinand følger stadig klubben meget tæt. Han har tidligere ytret sig om, hvem han følte, at klubben skulle hente. Nu er han så klar med endnu en opfordring til United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Rio Ferdinand har på sin egen Youtube-kanal fortalt, at Manchester United skal stræbe efter at hente en stjerneangriber, hvis klubben skal op på næste niveau. Han har da også et par gode idéer til, hvem klubben skal hente.

- Hvis spillere som Erling Haaland eller Kylian Mbappé er tilgængelige, så kan det ikke tillades, at de smutter et andet sted hen, og man nødt til at gøre alt, hvad man kan, for at få dem til at ende her, fortæller Rio Ferdinand på sin Youtube-kanal FIVE.

Manchester United ligger i denne sæson til i toppen af Premier League, og Ferdinand er da også tilfreds med udviklingen af holdet, men han mener også, at de kan blive endnu bedre endnu.

- Der er plads til forbedringer og mulighed for at forbedre truppen. Det virker til, at der er tilgængelige spillere derude, og vi er nødt til at være med i puljen.

Både Erling Haaland og Kylian Mbappé har gang i en fremragende sæson, hvor de begge næsten scorer efter behag. Mbappé har lavet 18 mål i den franske Ligue 1, mens Erling Haaland har lavet 17 mål i den tyske Bundesliga.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik