Fodbold nyheder

Et skidt tysk EM kan betyde ny Liverpool-manager til sommer

Af Jonathan Kjær Troelsen

Med god grund kan der være mange Liverpool-fans, som kommer til at holde med Tyskland ved sommerens europamesterskab.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den tyske landstræner har siden 2006 heddet Joachim Löw. Der har været opture med et VM-trofæ i 2014, men der har også været nedture. Et skuffende VM i 2018 og et miserabelt Nations League har betydet, at Joachim Löw er under pres forud for sommerens forskudte EM-slutrunde.

Hvis Tyskland skuffer til sommer, vurderes det af flere eksperter, at tyskerne meget vel vil foretage en ændring på landstrænerposten. Og det er her Liverpool kommer ind i billedet.

Avisen The Daily Mirror skriver, at det tyske fodboldforbund har Liverpool-manager Jürgen Klopp som førsteprioritet som en eventuel afløser for Joachim Löw. Samtidig skriver en anden avis, The Mirror, at en kilde indenfor Liverpool fortæller, at Klopp vil have meget svært ved at afvise at blive landstræner for sit moderland Tyskland.

Denne situation er Liverpool klar over, og derfor holder Liverpool-ejer John W. Henry og formand John Henry tæt øje med Steven Gerrard, som er træner i skotske Rangers. Hvis Klopp forlader klubben til fordel for Tyskland, så er Liverpool-legenden Steven Gerrard altså Liverpool-ledelsens foretrukne mand til at stå i spidsen for klubben.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik