Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Henrik Varbøl Andersen

Paris kæmpede hårdt med United om portugisisk-stjerne.

Article image
Ritzau-Scanpix

Inter-angriber Lautaro Martinez indrømmer, at han holdt samtaler med Barcelona i sommers, men alt det er nu fortid, og han forventer at forlænge sin aftale med Inter. (Gazetto dello Sport)

Thomas Tuchel fortæller, at han i sin tid i Paris forsøgte og kæmpede hårdt for at hente Bruno Fernandes, som til sidst endte hos Manchester United. (Metro)

Florian Neuhaus fra Gladbach er rolig omkring sin fremtid på trods af rygter om interesse fra Liverpool og Tottenham. (Football London)

Real Madrid vil lytte til bud på deres franske forsvarsspiller Raphael Varane til sommer, hvis han ikke vil forlænge aftalen, som udløber i 2022. (Marca)

Juventus er efter både Memphis Depay fra Lyon og Arkadiusz Milik fra Napoli. (Tuttosport)

Bayern München har ikke haft kontakt til Chelsea-angriber Christian Pulisic om et potentielt skifte til sommer. (Sports Illustrated)

Toni Kroos agerer ikke agent i forsøget på at lokke sin tidligere holdkammerat fra Bayern München David Alaba til Real Madrid. (Goal)

Barcelona udviser interesse i Inter-forsvareren Alessandro Bastoni, som også er på det italienske landshold. (Calciomercato)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik