Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Henrik Varbøl Andersen

Dagens rygter fra det engelske er landet på morgenbordet, som blandt andet indeholder et interessant manager-rygte fra Liverpool.

Article image
Ritzau-Scanpix

Når Jürgen Klopp er parat til at forlade Liverpool, har de allerede udset sig Liverpool-legenden Steven Gerrard som afløseren. (Sunday Mirror)

Leicester håber at forlænge kontrakten med Harvey Barnes, som er begyndt at tiltrække sig interesse fra Liverpool og Manchester United. (Sunday Mirror)

Manchester United skal betale Edison Cavani 15 millioner kroner, hvis ikke de udnytter en klausul, og forlænger kontrakten med ham endnu en sæson. (Times)

Pepe Guardiolas anspændte forhold til stjerneagenten Mino Raiola vil ikke forhindre Manchester City i, at forsøge at hente agentens-stjernespiller Erling Braut Haaland fra Dortmund. (Sunday Mirror)

Everton er interesserede i Senegal angriberen Abdallah Sima, som lige nu spiller i Slavia Prag. (Football Insider)

Arsenal, Celtic og Glasgow Rangers er interesserede i at hente den 19-årige skotske Wigan-angriber Kyle Joseph, hvis kontrakt udløber til sommer. (Sunday Mirror)

Tottenham vil ikke tilbyde en ny kontrakt til Cameron Carter-Vickers, som i øjeblikket er lejet ud til Bournemouth. Hans kontrakt med ”Spurs” udløber til sommer. (Football Insider)

West Ham skal op med mindst 215 millioner kroner hvis de vil hente Blackburn-angriberen Adam Armstrong. (The Sun)

Celtic forventer sommer interesse i deres norske forsvarsspiller 22-årige Kristoffer Ajer, som har været rygtet til Liverpool og AC Milan blandt andre. (Goal)

Eric Bailly er i dialog med Manchester United omkring en ny kontrakt. Den 26-årige forsvarsspiller har 18 måneder tilbage af sin nuværende kontrakt. (The Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik