Fodbold nyheder

Timo Werner:
Jeg er ikke længere nødvendigvis en verdensklasse angriber

Af Rasmus Padkjær

Timo Werner har haft en svær start i Chelsea siden skiftet i sommer. Det har haft betydning for, hvordan han ser sin egen status som spiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den tyske angriber høvlede det ene mål ind efter det andet i sine to sidste sæsoner i Bundesligaen for RB Leipzig, hvor det blev til 44 bundesliga-mål. Det fik Chelsea til, at kaste i underkanten af 400 millioner efter Timo Werner. Det er dog ikke blevet til den samme succes i Premier League, hvor det kun er blevet til fem scoringer, mens han kun har scoret en enkelt gang i sine sidste 15 optrædener i Premier League.

- I starten havde jeg det selvbillede, at jeg kunne komme og gøre hvad som helst her, men jeg er blevet bragt tilbage til jorden i løbet af de sidste par måneder. I England har man aldrig en stille kamp. Spillerne er 1,90 meter høje, ekstremt fysiske og også hurtige - det gælder selv forsvarerne. Det er imponerende, hvilken intensitet de har, sagde Timo Werner til den tyske avis Kicker.

Det har fået kritikere på nakken af den 24-årige tyske landsholdsangriber, som også fortæller at situationen har ændret Timo Werners syn på sig selv:

- Selvfølgelig har jeg også bemærket, at jeg i sådan en forsamling ikke længere nødvendigvis er en verdensklasse angriber. Jeg er bare nødt til at fralægge mig alt det pres omkring at score mål.

Timo Werner har optrådt i 24 ud af 25 kampe for Chelsea i Premier League denne sæson, så han kan ikke bruge manglende spilletid som undskyldning. Chelseas næste kamp er på søndag imod Manchester United, hvor Timo Werner igen har mulighed for at lægge låg på måltørken.

Mere om Timo Werner

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik