Fodbold nyheder

CL-topscorer til United? - Solskjær har stadig kontakt til Haaland

Af Victor Nyrup

Ole Gunnar Solskjær var træner for Erling Haaland i Molde, og de to nordmænd har stadig kontakt.

Article image
Ritzau-Scanpix

Da Manchester United i 2018 hentede deres nuværende manager Ole Gunnar Solskjær i norske Molde, var der ikke mange, der havde hørt om en ung nordmand ved navn Erling Haaland, som spillede under Solskjær i managerens tid i klubben. Siden har Haaland scoret mål på stribe for først Red Bull Salzburg og siden Borussia Dortmund, hvilket har gjort den kun 20-årige angriber til et af fodboldverdenens absolut varmeste navne.

Den unge norske målmaskine har også fået fornyet opmærksomhed fra sin tidligere træner fra tiden i Molde, og Solskjær har også indrømmet, at han gerne havde set Haaland skifte til den røde del af Manchester fremfor Borussia Dortmund. Selvom den nuværende Champions League-topscorer ikke i skrivende stund spiller for ”De Røde Djævle”, så spekulere flere medier i, at nordmandens relation til sin landsmand og tidligere træner kan betyde, at Haaland i fremtiden kan være at finde på Old Trafford.

Ole Gunnar Solskjær vil helst ikke tale om, hvorvidt Manchester United har planer om at bringe den farlige nordmand til klubben, da manageren ikke mener, at man bør tale om andre klubbers spillere af respekt for klubben og spilleren. Dog indrømmer Solskjær, at han stadig har kontakt til sin tidligere angriber.

- Jeg kan ikke tale om ham (Haaland, red.), da han er Dortmund-spiller, og jeg synes ikke, at det er respektfuldt at tale for meget om. Det eneste jeg kan sige er, at jeg kender ham og taler med ham, siger Solskjær ifølge BT Sports.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Erling Braut Haaland (@erling.haaland)

Mere om Erling Håland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik