Fodbold nyheder

Mourinho:
Jeg er ikke længere den manager jeg engang var

Af Victor Nyrup

Tottenham-manager Jose Mourinho er glad for, at han er blevet mere rolig med alderen, og det har hjulpet ham i svære tider.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det går ikke Tottenham Hotspurs vej i Premier League i øjeblikket, hvor de hvide fra Nordlondon har tabt fem af deres seneste seks kampe. De skuffende resultater har betydet, at Jose Mourinhos tropper i skrivende stund ligger nummer 9 i Premier League, og at Pierre Emile Højbjerg og co. er ni point efter West Ham på rækkens Champions League-givende fjerdeplads.

Som vi har skrevet her på Indkast.dk, så har de mange nederlag startet rygter om, at Tottenham er på udkig efter en ny manager, og at Mourinho ikke har lang tid tilbage i trænersædet, hvis ikke ”The Lilywhites” snart vender formen i den hjemlige liga. Ifølge Mourinho frustrerer det ham, at resultaterne ikke afspejler den arbejdsindsats, som han lægger i klubben, og den karismatiske portugiser er overbevist om, at han er den rigtige manager, hvis Tottenham skal tilbage på sejrskurs.

- Det frustrerer mig, at jeg arbejder meget hårdt, og at vi stadig ikke ser resultater. Jeg er sikker på, at jeg kan give os bedre (resultater, red.), ligesom jeg har gjort i alle de andre klubber, hvor jeg har været. Jeg er mere motiveret nu, end jeg nogensinde har været før, siger Jose Mourinho ifølge Sky Sports.

Selvom Mourinho ikke lægger skjul på, at han ikke er tilfreds med den seneste tids resultater i Premier League, så mener den 58-årige manager, at han er bedre stillet i dag, end han havde været tidligere. Ifølge den tidligere FIFA World Coach of the Year-vinder, så er han mindre i sine følelsers vold, end han var i starten af sin karriere, og det mener Mourinho er en fordel, når resultaterne ikke går hans vej.

- Jeg er ikke længere den manager, jeg engang var og gudskelov for det. Dengang var jeg ikke lige så rolig og selvsikker som jeg er nu, og jeg havde ikke samme kontrol over mine følelser.

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik