Fodbold nyheder

Randers forlænger med vigtig brik:
Håber på stort salg

Af Oscar A. Olesen

Målmanden Patrik Carlgren er blevet enig med Randers FC om at skrive under på en kontraktforlængelse. Dog regner begge parter med, at det bliver en kortere fornøjelse.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tre år mere i kassen for ”Kronjyderne.” Det er, hvad Patrik Carlgren netop har skrevet under på med Randers FC. Klubben har i en længerevarende periode været i dialog med den svenske målmand vedrørende en eventuel kontraktforlængelse, som nu er faldet på plads. Det er dog langt fra sikkert at Carlgren, som har en enkelt A-landskamp på cv’et for Sverige, bliver i klubben i alle tre år. Planen er, at Carlgrens forlængelse skal være et springbræt for et fremtidigt udenlandsskifte, og i Randers regner de heller ikke med, at svenskeren fortsætter i klubben i mange år endnu. Det fortæller Randers’ sportslige og kommercielle direktør Søren Pedersen til Randers Amtsavis ifølge Tipsbladet.

- Vi må se, om det bliver en kort eller længerevarende periode, men fortsætter han den udvikling, som han har været igennem, er der ingen tvivl om, at han bliver interessant for større klubber. Så det er klart vores ambition at kunne sælge ham. Vi regner ikke med, at han forbliver i klubben i hele kontraktperioden, siger Søren Pedersen.

Patrik Carlgren har tidligere tørnet ud for klubber, som Brage, AIK, FC Nordsjælland og senest Konyaspor, som han ankom til Randers FC fra. Carlgren står noteret for at have holdt rent bur seks gange i løbet af indeværende Superliga-sæson.

Mere om Randers

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik