Fodbold nyheder

FCK appellerer - vil have Zankas advarsel slettet

Af Mike Hjulmand

FCK har valgt appellere det gule kort, som Mathias Zanka Jørgensen fik i forbindelse med et straffespark i mandagens kamp mod SønderjyskE.

Ritzau Scanpix
Ritzau Scanpix

FC København slog SønderjyskE med 3-2 i mandagens Superliga-kamp, hvor tre straffespark stjal det helt store fokus. Tiden efter har VAR nu anerkendt sin fejl omkring, at ingen af straffesparkene skulle være dømt og grundet den redegørelse, så har FC København nu valgt at appellere det gule kort, som Mathias Zanka Jørgensen fik i forbindelse med kampens sidste straffespark.

- Vi har bedt Disciplinærinstansen tage stilling til det gule kort, som Mathias Zanka fik i forbindelse med SønderjyskE's straffespark i mandagens kamp. Det sker på baggrund af de udtalelser, der er kommet fra dommerformand Michael Johansen samt kampens dommer Sandi Putros omkring kendelserne, der er blevet beskrevet som fejlagtige af begge, men førte til gule kort til blandt andre Mathias Zanka Jørgensen. En advarsel, som F.C. København mener bør annulleres på baggrund af de vurderinger, som både kampens dommer og dommerformanden efterfølgende er kommet med, skriver FC København på klubbens hjemmeside.

Nu er det så op Disciplinærinstansen, hvorvidt Zankas gule kort skal annulleres eller ej. Victor Mpindi Ekani fik annulleret sit gule kort i forbindelse med kampens første straffespark, som gav midtbanespilleren rødt kort.

Mere om FC København

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik