Fodbold nyheder

Så meget koster det at fyre Mourinho

Af Daniel Jensen

Skulle Tottenham ønske at skille sig af med portugiseren, bliver det en dyr omgang.

Article image

Tottenham lignede længde et hold, der kunne spille med om mesterskabet i denne sæson, men efter en elendig periode med fem nederlag ud af seks mulige er holdet både faldet ned på niendepladsen i Premier League og røget ud af FA Cuppen. På grund af det så kan man ikke undgå at spekulere i, om sædet under manager José Mourinho så småt er begyndt at blive lidt varmt.

Skulle Tottenham på et tidspunkt tage den helt store konsekvens og fyre portugiseren, skal holdet fra London frem med den helt store pengepung. Det skriver det portugisiske medie A Bola. I 2019 skrev Mourinho under på en kontrakt med Tottenham, der løber til sommeren 2023. Ifølge avisen hæver manageren en årsløn på omkring 130 millioner kroner, og det vil derfor koste klubben 297 millioner i kompensation, hvis de skulle vælge at afskedige den 58-årige manager.

I øjeblikket er der dog intet der tyder på, at Mourinho er på vej ud ad døren, og portugiseren har også muligheden for at sikre Tottenham sit første trofæ siden 2008, når de til april spiller finale i Carabao Cuppen mod Manchester City på Wembley.

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik