Fodbold nyheder

FCK slog Brøndby i reserveholdskamp

Af Nicolai Christensen

FCK og Brøndby spillede her til middag reserveholds-kamp på 10’eren, som endte med en sejr til løverne på 2-0.

Article image

FC København slog i går SønderjyskE med 3-2 i Superligaen, og i dag stod den så på reserveholdkamp for FCK, der på deres træningsanlæg tog imod Brøndby. Brøndby der i søndags stensikkert slog Lyngby med 4-0 på udebane.

Der var et par prominente navne på begge mandskaber, hvor FCK bl.a. havde Sten Grytebust, Andreas Bjelland, Lucas Lerager, Nicolaj Thomsen, Mohamed Daramy og den tidligere Brøndby-anfører Kamil Wilczek med. Hos gæsterne kunne man finde Sigurd Rosted, Michael Lumb, Lasse Vigen, Anis Slimane, Rezan Corlu og den tidligere FCK-spiller Andrija Pavlovic. Altså to ganske stærke mandskaber.

FCK kom bedst fra start da de ved pausen førte 2-0 på mål af unge Victor Kristiansen og Mohamed Daramy. Daramy der i dag spillede for første gang, siden han fik en skade i opgøret imod FC Nordsjælland d. 13. december. Det blev til 45 minutter for Daramy i dag, der planlagt blev udskiftet i pausen til fordel for unge Hákon Arnor Haraldsson.

Anden halvleg bød bl.a. på minutter til det kun 15-årige stortalent Roony Bardghji, der kom på banen i stedet for Lerager efter en times spil.

Målene udeblev dog i anden halvleg, og det endte derfor med 2-0 til FCK i dette reserveholdsderby, hvor begge mandskaber fik mindre benyttede spillere i spil.

De næste kampe for de to klubber finder sted henholdsvis søndag og mandag, hvor Brøndby søndag klokken 18 tager imod Vejle på Brøndby Stadion, og FCK mandag klokken 19 møder Lyngby på udebane.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik