Fodbold nyheder

- United valgte Lindelöf over Van Dijk

Af Nicolai Christensen

Den tidligere Southampton-angriber Charlie Austin fortalte i et interview med talkSPORT, at Manchester United i 2017 havde muligheden for at hente Virgil van Dijk, men valgte Victor Lindelöf i stedet.

Article image
Ritzau-Scanpix

I januar 2018 hentede Liverpool Virgil van Dijk i Southampton for en dengang rekordpris for Liverpool, og har siden været en kæmpe årsag til, at Liverpool må anses som det bedste fodboldhold i den periode. Men i et interview med talkSPORT har hollænderens tidligere holdkammerat Charlie Austin fortalt, at Van Dijk meget muligt kunne have endt i Manchester United.

- Han fortalte mig, ”Ved du hvad, Chaz (Charlie Austin, red., i sommers var det mellem Lindelöf og jeg, og de købte Lindelöf”, fortalte Austin i går til talkSPORT.

Van Dijk var hele sommeren rygtet til både Liverpool og Manchester United, men endte ikke med at blive solgt. I Manchester Uniteds tilfælde fordi, at de tog svenskeren i stedet.

Senere i interviewet fortæller Austin, at han kunne fornemme, at hans favoritklub hele tiden var Liverpool, da han blev spurgt ind til om Van Dijk ville til United.

- Jeg er ikke sikker, jeg tror, at hans hjerte hele tiden var hos Liverpool.

Victor Lindelöf har haft en meget svingende tid i Manchester United, men har på fire sæsoner alligevel optrådt 138 gange for ”The Red Devils”. Men havde de vidst, at Van Dijk ville blive så god, som han har været for Liverpool, så kan det nok godt tænkes, at de havde valgt ham i stedet for Lindelöf.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - SevillaChampions League - Juventus - PortoChampions League - Liverpool - RB LeipzigChampions League - Paris SG - Barcelona